Jinke  Weerman

Hoi!
Mijn naam is Jinke Weerman en vanaf het begin woon ik al met veel plezier op Het Palet. Je eigen leven leiden en ook gezamenlijk een huishouden runnen met 6 andere bewoners vind ik prettig. Zelf bepalen wat je gaat eten en zelf daar de verantwoording voor dragen net als ieder ander. Ik heb eerst in een woonvorm gewoond, dat was een heel ander verhaal. Daar woonde we met 27 bewoners en een kok zorgde voor het eten. Heel anders dus dan nu op Het Palet. Mijn hobby´s zijn, puzzelen, zwemmen, yoga en kaarten maken. Ik hou ook van muziek luisteren en gezellig kletsen.

Groetjes Jinke

Peter van Dongen

Heey!
Mijn naam is peter van Dongen. Vanaf de oplevering ben ik al bewoner van het palet. Ondanks mijn beperking kan ik hier goed zelfstandig wonen. Voor hulp kan ik altijd een beroep doen op een van de medewerkers.De ondersteuning kopen we in bij WoonCadans, een kleine zorg aanbieder. Toen ik nog alleen woonde was er niemand om zo af en toe een praatje me te maken en hier is er altijd aanspraak.
Door de ondersteuning op bepaalde gebieden heb ik nu meer de tijd voor mijn hobby´s: concerten bezoeken, naar de kroeg en op bezoek gaan bij vrienden. Kortom ik heb het hier prima naar mijn zin en hoop hier noch veel jaren te wonen.
Groetjes Peter

Anouska Timmerman

Hallo!
Ik ben Anouska Timmerman, geboren in 1982. Ik woon sinds 2007 op het Palet en ik heb het hier naar mijn zin.
Eén keer in de week heeft iemand de kookbeurt, en dan kook ik bijv. Beef shanghai of taco's. Ook gaan we wel eens naar de bioscoop of een wandeling maken. Mijn hobby’s zijn: computeren, heel veel kletsen, winkelen en op facebook zitten. Het aller-leukste vind ik dat mijn haar wordt gevlochten door een begeleidster.

Groetjes Anouska

Sonja Schimmel

Hoi!
Mijn naam is Sonja Schimmel en ik ben geboren op 19-08-1973.
Ik woon sinds 23 januari 2003 in het palet in Papendrecht met 7 mensen met een lichamelijke beperking. Ik krijg bij de dagelijkse dingen verzorging aangeboden . Daarnaast kook ik één keer in de week met de medewerking van een begeleider waarna wij met z’n allen eten in de gezamenlijke ruimte. Ik zit vier dagen in de week in een activiteiten centrum (De Overweg in Dordrecht) waar ik in de timmerwerkplaats leukedingen maak. Verder doe ik ook mee aan toneel stukjes. Donderdagmorgen ga ik naar de crèche om met de kinderen leuke spelletjes te spelen.
Mijn hobby’s zijn muziek luisteren, films kijken en fotograferen waarna mijn vader de foto’s op een DVD zet. Ik ga ook graag met mijn moeder en mijn zus naar musicals in Utrecht of Scheveningen. In de weekenden ga ik meestal naar mijn ouders in Dordrecht, dan gaan wij leuke dingen doen. We gaan bijvoorbeeld naar de stad lekker shoppen of gezellig ergens eten.

Groetjes Sonja

Jelmer Veldhuizen

Hallo!
Ik ben Jelmer Veldhuizen en ik ben geboren op 13 december 1983. Ik woon op het Palet sinds december 2002 met 6 andere bewoners en ik zit in een elektrische rolstoel. Ik werk bij Cado enzo in Alblasserdam, daar ben ik vooral bezig met computeractiviteiten zoals dia's digitaliseren of videobanden overzetten op een DVD. Kom een keertje langs als je wilt! Mijn hobby’s zijn: zwemmen, theater / bioscoop bezoeken en boeken luisteren. Daarnaast ben ik ook voorzitter van de woonvereniging.

Groetjes Jelmer

Jolanda Golverdingen

Ik ben Jolanda Golverdingen Eind februari 2017 ben ik op Het Palet komen wonen. Ik heb het hier naar mijn zin; heb een eigen huisje met mijn eigen spulletjes waar ik met mijn eigen visite thee kan drinken. Ik hou van gezelligheid, zwemmen, winkelen, knutselen en gezellig op stap gaan. Ik werk 3 dagen per week bij Cado en Zo en 1 dag per week bij de bakgroep van Wooncadans.

Rienk Banis
Hallo allemaal,
Mijn naam is Rienk Banis, ik ben 25 jaar en ik woon sinds de zomer van 2015 op het Palet.
Ik heb het hier erg naar mijn zin, want het is een gezellige woongroep. Mijn hobby's zijn:
tv kijken, basketballen en spelletjes doen op mijn tablet.
Daarnaast werk ik een aantal dagen in de week bij Cado &zo. Dit is een dagbesteding waar ik vooral
bezig ben met knutselwerken maken, bijvoorbeeld kindertraktaties maken op bestelling.
Ik hoop dat ik nog vele jaren met plezier mag wonen op het Palet.
Groetjes Rienk